26/9 - 08 FredagsSpecial " Girls Going NUTS on the Coke "

Jarråååå Här kommer den efterlängtade Fredagsspecialen dock lite sen men men tanken som räknas...

Jo de var då så här att i torsdags fann ja till min stora förvåning att även tjejer vill visa sig vara lite vilda och aggressiva. somliga kanske inte tror mig men nu ska ni få bevis och fakta.
Så de ni kommer att få se innehåller våld och BLOD....

Vi killar har alltid sett ner på tjejer för deras " brist" på muskler och viljan att kunna ge nån stryk om man känner för de men NU är de kanske bäst att vi tar och tänker om , för tjejerna håller på och mobiliserar sina trupper och tränar för en smygattack som kommer att ta oss med storm. Så ja har sett de själv och kan konstatera att tjejerna lider lite utav sadomasochism ( kan vara felstavat men ni fattar) = blir "kåta" av att få slåss och att bli slagen . så det ja fick se var att dom tog ut sina aggressioner på en cola burk för att få smak av hur de känns att ha blodet rinnandes från sina nävar osv.

Så känsliga tittare varnas för känsliga scener


Innan den brutala cola slakten så taggar ( vet inte vad hon heter Lr kommer inte ihåg) hon med att höja sin näve i luften och frigör ett brutalt brölande... Kill Em all.


Amanda Börjar att slå på burken och märker till sin fasa att gårdagens Sår gör minst lika ont idag men de stoppar hon inte... ni ser även att " Dösen " inte tänker backa för lite blod ....

Och så var de Marie Dösens Tur... hon slår några väl placerade slag och gör inte en min utan smilar lite glatt och skickar burken till nästa kvinna.

Lite så här Efteråt kom Amanda fram till att de gör lite ont men lätt värt de om man ska kunna ta Över den Manligt styrda världen,,, Yeah Right typ



Dösen tyckte de börja skvätta för mkt blod och cola så hon tog fram sin haklapp och såg allmänt cp ut men bara hon som kan se gullig ut och cp på en och samma gång.



Citat" It seems as if I got Fucked. I cant kill Anyone . DO'H So I will just try to scare my enemies to DEATH

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0